14.06.2014 od 09:00 dalje na športnem igrišču za OŠ Jurija Vege.

Letos tretjič v Moravčah.
Gasilska disciplina (FireCombat) je tekmovanje, sestavljeno iz premagovanja raznih ovir, uporabe reševalne tehnike, prenosa ponesrečenca in vlečenje cevovoda.Tekmovalna ekipa je sestavljena iz dveh članov, ki skupno premagujeta vse ovire.

Tekmovanje se začne v soboto 14. junija ob 9:00.

Tukaj je objavljen razpis,

prijavnico pa dobite na povezavi prijavnica.

Pravila tekmovanja, opis tekmovalnih kategorij, dovoljena oprema, sama izvedba vaje na tekmovanju, pa boste našli tukaj. Še več informacij o samem tekmovanju pa najdete na spletni strani http://firecombat.org.

Splošne informacije o tekmovanju:

Kotizacija za tekmovanje znaša: 20€ / ekipo(posamezna tekma) in se nakaže na TRR: 02308-0017918918 s pripisom: (ime ekipe) FC MORAVČE ali pa tekmovalca kotizacijo poravnata pri A komisiji.

Tekmovalcem je na tekmovanju zagotovljen obrok hrane in pijače.

Tekmovalne dvojice, ki bodo tekmovale, se morajo prijaviti najkasneje do: 09. 06. 2012 do 23:55 .

Prijave sprejemamo preko E-pošte firecombat@pgdmoravce.si. Prijava se šteje kot uspešna, če prejmemo pravilno izpolnjeno prijavnico.

Časovnica tekmovanja bo objavljena 3 dni pred tekmovanjem, na spletnih straneh www.pgdmoravce.si in http://firecombat.org.

ČASOVNICA

REZULTATI

OBVESTILO VSEM TEKMOVALCEM FC ! Obveščamo vse tekmovalce FC, ki so se v letošnjem letu tekmovanja FIRE COMBAT že udeležili ene (ali obeh) izmed tekem FIRE COMBAT 2014, da ni potrebno več prilagati zahtevane dokumentacije (matični list, zdravniško potrdilo). Za vse tekmovalce, ki pa se bodo udeležili katere izmed bodočih tekem prvič, pa morajo OBVEZNO priložiti zahtevano dokumentacijo (matični list, zdravniško potrdilo). Novost je tudi ta, da se morajo VSI tekmovalci (tudi tisti, ki jim ni potrebno predložiti dokumentacijo) indetificirati pred komisijo A z GASILSKO IZKAZNICO ali z osebnim dokumentom.